Host Radiožurnálu
Recepty sestavuji podle toho, jak plynou roční období, přibližuje autor netradiční kuchařky
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Svá první jídla připravoval už v deseti letech, do své první kuchařky sepsal recepty podle ročních období. Student gymnázia Martin Legeza nyní vaří i pro svou babičku. „Čím dál více mladých lidí začínají vařit,“ pochvaluje si. Z jednoduchých jídel vaří třeba podle asijské kuchyně, ty složité, jak říká, jsou například dezerty.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Domácí blázen, miláček žen.“ První kuchyňský robot byl obrovský a vyráběl se ve Zbrojovce
Host Radiožurnálu
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Kynuté knedlíky s povidly neboli pařené buchty Dagmar Luciakové jsou lehké jako peřinka
Pochoutkový rok
-
Pétiny mňaminky. Oslaďte si život bez lepku aneb bezlepkové pečení s Petrou Jeníčkovou
Radioporadna
-
Smažený kuskus s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jabčatový knedle z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Přestat bojovat znamená pro Ukrajinu okupaci, ne mír, říká laureátka Nobelovy ceny Matvijčuková
Interview Plus
-
Brambory a zelé, živobytí celé? Venkovské půsty našich předků se neobešly bez sádla, říká etnolog
Leonardo Plus