Blízká setkání
Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš. Reflektuje mě, popisuje svoji kuchařku Chili Ta Thuy
Blízká setkání
Dvojka
Na svých kurzech neučí lidi recepty, ale principy vaření. „Jsem zastáncem toho, že jídlo se dá vytvořit z jednoduchých surovin a není to věda,“ tvrdí kuchařka Chili Ta Thuy. Pamatuje si ještě něco z Vietnamu? Zažila ve škole šikanu? Bylo pro ni jednoduché naučit se česky? Houbaří její rodiče? K čemu všemu se hodí houby šitake? Pořád se aktivně věnuje americkému fotbalu?
Adéla Gondíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Herečka Aneta Krejčíková: Rozhodla jsem se zlomit rodinnou kletbu
Blízká setkání
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
Ve vlastní šťávě
-
Jihoamerické země Chile a Bolivie - 22. 4. 2009
Cesty
-
Pod pokličkou vietnamské kuchyně: Víte, čemu se říkalo „slzný...
Dnešní Plus
-
Telecí kotletky podle Magdalény Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Každá chuťovka by měla mít sama za sebe svůj charakter
Kuchařské čarování
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse