Glosa Pavla Maurera
Pavel Maurer prozrazuje recept na domácí sekanou: Přidejte čerstvě natrhanou kopřivu
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Dobré maso, majoránka, cibule, vejce a pár dalších ingrediencí a máte výbornou domácí sekanou, jako od babičky. Je jednoduchá na přípravu a ozvláštnit si ji můžete taky o méně obvyklé ingredience. Nejrůznějších receptů najdete na internetu spoustu. Ale třeba gastronom Pavel Maurer přidává do sekané čerstvě natrhanou kopřivu ze zahrádky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu
Kuchařské čarování
-
Jahodová marmeláda jak ji připravovaly naše babičky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Tip
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem