Glosa Pavla Maurera
Listopad 1989 přinesl revoluci i do naší gastronomie, připomíná Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
![Pohoštění - bramborový guláš](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/6a5f4131484cbb9be9e2fce657833c7b.jpg?h=b9af0d62&itok=AiH99jsu)
Radiožurnál
Češi si v neděli připomenou třicetileté výročí sametové revoluce. S pádem takzvané železné opony se do Čech začala dostávat i zahraniční kuchyně, která byla do té doby velmi ojedinělá. Jak jsme jedli na přelomu 80. a 90. let?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Máme rádi maso, plné talíře a pivo
Glosa Pavla Maurera
-
Pokud se firmě daří, je morální povinností pomáhat, říká jedna z nejvlivnějších Češek
Hovory
-
Pavel Kosatík: S vyhlášením samostatného státu v roce 1918 nepočítal ani Masaryk
Jak to vidí...
-
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Je mi dobře v New Yorku mezi podivíny s nepravděpodobnými příběhy, usmívá se hudebník Pivec
Host Lucie Výborné
-
Talent je v lehkosti. Herec by měl před kamerou rozkvést, plout a užívat si to, popisuje koučka
Host Radiožurnálu
-
1989 – Sametová revoluce
Dějiny do uší
-
Jak zbytečně nevyhazovat jídlo aneb Jak vypadá cirkulární ekonomika, poradí Barbora Kladivová
Zaostřeno