Vaříme s Habadějem
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Zapečené těstoviny patří k nejmilovanějším a nejrychlejším jídlům, přitom vždycky vypadají tak, že jste si s nimi dali patřičnou práci. Nemusíte je připravovat zvlášť, naopak skvěle uplatníte zbylé povařené těstoviny. Vrstvit je můžete s jednoduchou rajčatovou omáčkou, bešamelem i různými druhy sýra. Poslední vrstvu by měl vždy tvořit sýr.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s tuňákem a brokolicí. Získáte si žaludky i srdce všech u stolu
Vaříme s Habadějem
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se...
Glosa Pavla Maurera
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Zeleninové natě rozhodně nevyhazujte. Budou se vám hodit nasušené i zmražené
Babské rady
-
Praha se stává rájem vitariánů
Prahou křížem krážem