Vaříme s Habadějem
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Zapečené těstoviny patří k nejmilovanějším a nejrychlejším jídlům, přitom vždycky vypadají tak, že jste si s nimi dali patřičnou práci. Nemusíte je připravovat zvlášť, naopak skvěle uplatníte zbylé povařené těstoviny. Vrstvit je můžete s jednoduchou rajčatovou omáčkou, bešamelem i různými druhy sýra. Poslední vrstvu by měl vždy tvořit sýr.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuře plněné rajčaty a špenátem. Variací na zpracování kuřecího masa jsou desítky, možná stovky
Vaříme s Habadějem
-
Buchta z cukety
Vařte s námi
-
K čemu je harfa a jak chutná pískavice? Kouzlí s nimi v mlékárně v Tuněchodech
Kdo umí, ten umí
-
Domácí těstoviny: Znáte správný postup?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Makovo-jableční šneci a nepečená kokosová srdíčka
Dámská jízda
-
Byla mrkev vždycky oranžová?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Hosté Apetýtu: Jitka a Michal Herůfkovi
Apetýt
-
Voda, antibiotika, salmonela. Mýty, nebo skutečnost? Jak kvalitní jsou kuřecí stehna, zkoumal dTest
Dva na Dvojce
-
Nejlepší ořechová bábovka podle cukráře Josefa Maršálka je od jeho babičky Boženky
Pochoutkový rok
-
Místa v srdci milovníka vltavínů Milana Prchala
Místa v srdci