Glosa Pavla Maurera
Vůně je předzvěst, varovný i přitažlivý signál našich chutí, říká Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Čichám si k prstům a cítím čerstvě vykuchanou rybu. Mohl bych si je rychle umýt. Dokonce znám trik s kovovým mýdlem, které z vás tu rybinu dostane lépe než kdejaké parfémované mýdlo. Ale já nechci, mně ty prsty voní dobrým jídlem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kdysi byl v restauracích zakázaný. Dnes se tatarák podává hovězí, telecí i rybí
Glosa Pavla Maurera
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Mezi chlazenou rybou a rybou čerstvou je rozdíl
Hobby magazín speciál
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Treska: V Anglii by bez ní nepřipravili fish and chips
Na vidličce Romana Pauluse