Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Jahodová marmeláda jak ji připravovaly naše babičky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Jahodová marmeláda jak ji připravovaly naše babičky
Liberec
Jednou z nejoblíbenějších marmelád je marmeláda jahodová. A úplně nejlepší je domácí, pěkně postaru dělaná. Jak na to se dozvíte v receptech z babiččiny kuchyně, které připravují redaktor Jaroslav Hoření a sběratelka receptů a také zdatná kuchařka Vladimíra Jakouběová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Velmi populární je u nás linecké cukroví. Myslíte si, že název linecké pochází z rakouského…
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Májová houbovka podle receptu ze staré hájovny u Suchých skal
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jak udělat skvělé ovocné kynuté knedlíky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok