Tip
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Tip
Radio Wave
Pokud patříte mezi milovníky kvalitně zpracovaného masa, bude se vám hodit nové doporučení pekařky a foodblogerky Juliany Fischerové Maškrnice. Ta pro vás tentokrát vybrala pražskou restauraci Čestr na Legerově ulici. Maso zde pečou na nízké teploty ve speciální sauně s bylinkami. A pro náročnější hosty připravuje šéfkuchař Pavel Brichzin také tříchodové menu. Hotové jídlo si pak můžete vyzvednout přímo v restauraci nebo nechat dovézt.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do žižkovského pekařství pro domácí croissant nebo briošku
Tip
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Jiří Macháček v Pochoutkách
Pochoutky na talíři
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu
Na vidličce Romana Pauluse
-
Kuchařské čarování
-
Kotlety můžete upravit na mnoho způsobů. Zkuste je na paprice se žampióny, ochutnáte velkou lahůdku
Vaříme s Habadějem
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera
-
Rybí filet v těstíčku se šťouchaným bramborem. Recept Romana Pauluse na fish & chips po česku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou