Tip
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Tip

Radio Wave
Pokud patříte mezi milovníky kvalitně zpracovaného masa, bude se vám hodit nové doporučení pekařky a foodblogerky Juliany Fischerové Maškrnice. Ta pro vás tentokrát vybrala pražskou restauraci Čestr na Legerově ulici. Maso zde pečou na nízké teploty ve speciální sauně s bylinkami. A pro náročnější hosty připravuje šéfkuchař Pavel Brichzin také tříchodové menu. Hotové jídlo si pak můžete vyzvednout přímo v restauraci nebo nechat dovézt.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Patříte mezi milovníky ciderů nebo vína? Vyrazte na specializované festivaly
Tip
-
Vztahy matek a dcer: Jsou matky odpovědné za všechna trápení, která se nám dějí?
Diagnóza F
-
Kolínský gang. Neuvěřitelný příběh typického „delikventa“ konce 90. let a jeho kumpánů
Kriminálka
-
Scifi: Válka v nebi
Digitální spisovatel
-
Někdy mám provinilý pocit z toho, že se tak dobře bavím a říkám tomu práce, přiznává Marek Eben
Host Lucie Výborné
-
Georges Simenon: Maigret a případ Cecilie. Josef Somr v roli legendárního komisaře
Hra na neděli
-
Chladnokrevně. Motiv liberecké vraždy překvapil i zkušené kriminalisty
Historie českého zločinu