Babské rady
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Klasické bramboráky všichni známe. Stačí mít strouhané brambory, vejce, mouku, sůl, pepř, majoránku a česnek. Zajímavá je i kombinace s mletými škvarky nebo pečeným či vařeným masem. Pokud žádné maso není po ruce, lze přidat i houby.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zeleninové natě rozhodně nevyhazujte. Budou se vám hodit nasušené i zmražené
Babské rady
-
Mleté maso s rýží a rajčaty aneb vaření v jedné pánvi vás určitě hned tak bavit nepřestane
Vaříme s Habadějem
-
Pochoutky s Janou Krausovou
Pochoutky na talíři
-
Nejlepší hřibové karbanátky pro všechny milovníky hub usmažil Milan Dymák ze Zlína
Pochoutkový rok
-
Víte, jak vyčistit skvrny nebo jak si poradit se škůdci?
Apetýt
-
Telecí závitky se sardelovou nádivkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Nákyp malinový
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou