Pochoutkový rok
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
![Dokonalí utopenci](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/90aaf5b867297814cbbafef91526e0bc.jpg?h=b9af0d62&itok=brloHQml)
Rádio vašeho kraje
Zdálo by se, že utopenci jsou jednoduchým receptem, ale záleží na fíglech, které zná i michelinský kuchař Pavel Pospíšil. Připomeňte si jeho recept, který jsme zaznamenali a natočili na video. Zkuste si naložit slavné české utopence a za 14 dní vás jejich chuť dostane. Sklenice určitě bude brzy prázdná.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Kolegyni Pavlu Jelínkovou zajímalo jak to vypadá na gastronomickém šampionátu. Zašla si za…
Rozhlas u plotny
-
Lišácká hovězí pečeně. Něco pro milovníky hub a masa
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Jarní podmáslová polévka
Kuchařské čarování
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Bandory s vomajdou z hluchavky podle receptu z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pavel Maurer: Když na tapas, tak do Granady
Glosa Pavla Maurera
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Všestranný okurkový lák. Hodí se k salátu do zálivky a prodlouží vám trvanlivost potravin
Babské rady