Na vidličce Romana Pauluse
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě
Na vidličce Romana Pauluse
-
Šéfkuchař restaurace Café Imperial Zdeněk Pohlreich je mnohými odborníky považován za jednoho…
Rozhlas u plotny
-
Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Pavel Trávníček upekl medovou kachnu
Pochoutky na talíři
-
Ta pravá Louisiana má pálivou chuť chilli papriček. Už skoro...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu