Glosa Pavla Maurera
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Jako předkrm pečená kachní foie gras a k hlavnímu chodu jablečný bůček v calvadosu nebo ořechové gnocchi. Tak nemusí v centru Prahy vypadat jídelní lístek jen nějaké zahraniční restaurace, ale třeba i takového podniku, který se hlásí k české kuchyni.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Jsme šťastní, když jsme nacpaní. A za málo peněz
Glosa Pavla Maurera
-
Smích je všude stejný. Cimrmanovské publikum se směje často a krásně, říká herec Táborský
Host Lucie Výborné
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Předkrm z malé křepelky s tučnými játry a fíkovou rolkou ochutnal i herec Jiří Ptáčník
Pochoutky na talíři
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host