Pochoutky na talíři
Předkrm z malé křepelky s tučnými játry a fíkovou rolkou ochutnal i herec Jiří Ptáčník
Pochoutky na talíři
Region
S Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem jsme navštívili restauraci v Praze na Malé Straně s názvem Café de Paris, kde je šéfkuchařem Ondřej Kynčl. Do tohoto podniku rád chodí i herec Jiří Ptáčník, který poprvé ochutná křepelčí prsíčka a stehýnka s tučnými játry, fíkovou rolkou a omáčkou z granátových jablek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kolínko z divočáka s uzeným celerovým pyré ochutnal Štěpán Škorpil
Pochoutky na talíři
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Místo dlouhých večeří si vyhraďte čas na degustační snídani – nejnovější smíchovský hit
Ve vlastní šťávě
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si do Jeseníků pro domácí slaný karamel nebo bylinný sirup
Tip
-
Tomáš Pavelka - herec
Tandem
-
Kavárna, kde věk nehraje roli. V podniku Stará škola vám kávu a koláč naservírují senioři
Zprávy Rádia Praha
-
Křest Jihomoravské kuchařky východočeského šéfkuchaře Radka Pálky: Je to vážně kniha plná skvostů
Páteční host
-
Pražské kavárny, které musíte zažít
Prahou křížem krážem
-
Na pražských náplavkách můžete navštívit unikátní kobky. Jsou v nich kavárny, galerie i knihovna
Výlety