Glosa Pavla Maurera
Američtí kuchaři rozhodli. Co budeme jíst v následujícím roce?
Glosa Pavla Maurera
Američtí kuchaři rozhodli. Co budeme jíst v následujícím roce?
Radiožurnál
Amerika na talíři? To nejsou jen hamburgery a přeslazené limonády, ale i pestrá škála světových kuchyní. A právě američtí kuchaři se vyjádřili ke světovým gastronomickým trendům. Co nás tedy v restauracích čeká?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fronty i v bistru, alkohol jen na řidičák, obrovské porce a...
Glosa Pavla Maurera
-
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Na vidličce Romana Pauluse
-
Club sandwich - americká jednohubka i vydatný oběd
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie
Zdraví v cajku
-
Jídlo je v Izraeli srdeční záležitost, tvrdí tamní kuchař
Šalom alejchem
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu