Zdraví v cajku
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie. Do některých se dostaly nebezpečné látky
Zdraví v cajku
Plzeň
Na celém světě roste popularita potravin, které se podobají masu nebo masným výrobkům, ale jsou přitom zcela, nebo převážně z rostlin. Vyrobit například burger bez použití masa je přitom docela oříšek. Odborníci pro takové produkty používají termínu analogy masa a dnes se tímto tématem zabývají nejen kuchaři a potravináři, ale také chemici a zdravotníci.
Vladimír Šťovíček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slaninová majonéza
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vliv ovoce a zeleniny na naši paměť. Hovoří MUDr.Miroslav Šuta, kterého si k
Zdraví v cajku
-
Masové kuličky v rajčatové omáčce připravíte snadno a rychle. Určitě si je zamilují všichni u stolu
Vaříme s Habadějem
-
Veganství a vegetariánství, jsou dnes nová náboženství?
Vertikála
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Svět nepotřebuje pár radikálních veganů ani útočné teatrální masožravce. Proč téma masa rozděluje?
Balanc