Šalom alejchem
Jídlo je v Izraeli srdeční záležitost, tvrdí tamní kuchař
Šalom alejchem
Jídlo je v Izraeli srdeční záležitost, tvrdí tamní kuchař
Rádio vašeho kraje
Granátová jablka, fíky, olivy, možná hummus, pita nebo falafel. To jsou potraviny, které se nám pravděpodobně vybaví v souvislosti s izraelskou kuchyní. Nejsou však typické jen pro tuto zemi, ale pro celý region. Co tedy dělá izraelskou kuchyni izraelskou? A co říká izraelský kuchař na stravovací návyky v Česku?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Sedm pokrmů, které jsou spojeny s židovským šabatem, a další zajímavé pochutiny
Kuchařské čarování
-
Pojizerský bandorák se zelištěm
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
V Praze je na Malé Straně schránka na houby. Přineste tu, se...
Česko – země neznámá
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok