Dnešní Plus
Blíží se konec kuchařek. Program se učí sestavit recept jídla podle fotky
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
První písemná zmínka o pučálce pochází z Postily od Jana Rokycany z 15. století
Kuchařské čarování
-
Vepřové maso na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Guláš z divočáka
Vařte s námi
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
S chytrými technologiemi ztrácíme fyzický kontakt s jídlem, říká výzkumnice Markéta Dolejšová
On Air
-
Ve vlastní šťávě: Na čem vařit?
Ve vlastní šťávě
-
Jiří Macháček v Pochoutkách
Pochoutky na talíři