Kuchařské čarování
První písemná zmínka o pučálce pochází z Postily od Jana Rokycany z 15. století, říká kuchař Petr Stupka
Kuchařské čarování
České Budějovice
Když se z hromádky zeleniny a kousku masa v kuchyni vytvoří za pár desítek minut čerstvé, hotové a chutné jídlo, dá se tomu skutečně říkat čarování. Dnes bude čarovat příroda, přesněji, bude s tím čarováním pomáhat. Takovými kouzly oplývají klíčky, výhonky něco napučeného. Inu, je tady jaro a každoroční téma nejčerstvější zeleniny.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobroty z naklíčených semínek, nejzdravější a nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce
-
Upečte rodině kuře s kůrčičkou, která se stoprocentně povede dozlatova
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Topinambur: Hlízy podobné bramborám
Na vidličce Romana Pauluse
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Restované vepřové maso s ústřicovou omáčkou. Recept Romana Pauluse na rychlou čínu za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Pečená kachní prsa se švestkovou omáčkou. Česká klasika dotažená skvělou omáčkou téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Jabčatový knedle z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou