Dobroty Dáši Kubíkové
Vepřové maso na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Je načase přemýšlet o obědě – na dnešek nebo na zítřek – a vymyslet zase něco jednoduchého, s čím není moc práce. A na co se nemusí ani nakupovat příliš mnoho ingrediencí. Klasický oběd z vepřového masa ve šťávě s rýží a zeleninou je přesně takové jídlo. Pokud byste potřebovali inspiraci, recept má skvělá domácí kuchařka paní Aloisie Vrbová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Dobroty z naklíčených semínek, nejzdravější a nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce
-
Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech
Houpačky
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě