Zápisník zahraničních zpravodajů
Jak ochránit horskou vodu? Ve slovinském Kamniku uspořádali ochutnávku a v plánu mají túru za prameny
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Ve Francii pořádají degustace lanýžů, v Belgii degustaci piv a ve Švýcarsku třeba degustaci čokolád. Při degustaci ve slovinských Alpách ale ani tolik nejde o uspokojení chuťových pohárků, jako spíš o osvětu. V malebném centru Kamniku totiž pravidelně pořádají degustaci místní pramenité vody. Lze poznat rozdíly?
Kateřina Havlíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zapíjet čokoládu pivem? Netradiční kombinace si v Belgii...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
O místech blízkých i vzdálených
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Mýty o čokoládě: Nejlepší není z Belgie ani ze Švýcarska!
Jak to vidí...
-
Každá lahev je jedinečná. Ovoce proměňujeme na umělecké dílo, říká o výrobě cidre Jáchym Kliment
Dopolední Region
-
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se...
Glosa Pavla Maurera
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Italové mají pizzu, Francouzi palačinky, které berou hodně vážně. Výborné jsou se zeleninovou náplní
Vaříme s Habadějem
-
Párky existují přes 500 let. Ohřívejte je, ale nevařte
Pochoutkový rok
-
Příběh českého chmele ovlivnila výstavba železnic, nástup nacismu či odsun Němců
Historie Plus