Pochoutkový rok
Párky existují přes 500 let. Ohřívejte je, ale nevařte
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Někdo dokáže párky jíst s hořčicí a chlebem k snídani, svačině i večeři. Jemné, holandské se sýrem, šunkové nebo debrecínské. A prvním druhem byly frankfurtské. V německém městě, které jim dalo jméno, si na nich pochutnávali prý už v patnáctém století.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok
-
Nejlepší filmy roku 2023 podle Čelistí Radia Wave: Umění jíst tvrdý chléb a milovat finské blues
Čelisti
-
Frittata z dýně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Irena Fuchsová: Chlap se nejlépe vyzkouší v supermarketu
Když vypráví nápověda
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce