Glosa Pavla Maurera
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se ochudit kvalita sýra
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá mozzarella je chuťový orgasmus, který bychom si měli...
Glosa Pavla Maurera
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Kuchařské čarování se sýry – alternativa oblíbeného smažáku, sýrová roláda a další inspirace
Kuchařské čarování
-
K čemu je harfa a jak chutná pískavice? Kouzlí s nimi v mlékárně v Tuněchodech
Kdo umí, ten umí
-
Zachraňte chuť parmazánu! Produkci kvalitního sýra komplikují klimatické změny i evropská pravidla
Reportáže Radiožurnálu
-
Husu jedině do hliněného pekáče. Nevysuší se, radí na Slovensku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Dumpster diver Petr vylovil i vyhozenou plachetnici
On Air
-
Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Pochoutky s šéfkuchařem Café Savoy Romanem Frenclem
Pochoutky na talíři