Reportáže zahraničních zpravodajů
O místech blízkých i vzdálených
Reportáže zahraničních zpravodajů
Plus
V Belgii zapíjí čokoládu pivem. Ve Švýcarsku se vydáme historickou zubačkou na vrchol hory Pilatus. Malebný skanzen v polských Karpatech. Piknik na Slovensku.
Přepis epizody
-
V Belgii vyzkoušíme netradiční a prý velice chutnou kombinaci čokolády a piva. Ve Švýcarsku se vydáme historickou zubačkou na vrchol hory Pilatus opředené legendami. V podhůří polských Karpat si prohlédneme malebný skanzen a pak nás čeká dlouhá cesta do divokých hor čínského jüanu. Bude to dneska, takové hornaté vyprávěný. Příjemný poslech přeje Helena Berková.
-
Reportáže zahraničních zpravodajů.
-
Belgie je proslavená čokoládou a taky pivem. Ale napadlo by vás zapíjet pivem čokoládu nebo zajídat čokoládou pivo? V Belgii to tak dělají lidé, kteří se specializují na párování piva s čokoládou a snoubení chutí. Náš reportér Filip Nerad se před časem za jedním z nich vypravil na ochutnávku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak ochránit horskou vodu? Ve slovinském Kamniku uspořádali ochutnávku, v plánu mají túru za prameny
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
České výsadkáře v anglickém tréninkovém kempu připomíná pamětní deska
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Filip Nerad: V každém belgickém městě ochutnáte jiné pivo, nepřeberné množství stylů, druhů a chutí
Host ve studiu
-
Mýty o čokoládě: Nejlepší není z Belgie ani ze Švýcarska!
Jak to vidí...
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Architekt + matematický inženýr + politolog = pivovar Ovipistán v Ledcích. Je to pivo pozpátku!
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Americká firma upekla největší marihuanový zákusek v dějinách, hlásí Polední sirény
Polední sirény