Zápisník zahraničních zpravodajů
Zapíjet čokoládu pivem? Netradiční kombinace si v Belgii našla své milovníky
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Belgie je po celém světě proslavená svojí čokoládou. Neméně známá je také svým pivem. Dali byste si ale tyto dvě pochoutky dohromady? Belgičané ano. A jsou tam tací, kteří se na párování piva s čokoládou a snoubení jejich chutí dokonce specializují.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zápisník Filipa Nerada
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Mýty o čokoládě: Nejlepší není z Belgie ani ze Švýcarska!
Jak to vidí...
-
Pivní bratrstva i tripel. Obří belgická přehlídka nabízí...
Dnešní Plus
-
Americká firma upekla největší marihuanový zákusek v dějinách, hlásí Polední sirény
Polední sirény
-
Filip Nerad: V každém belgickém městě ochutnáte jiné pivo, nepřeberné množství stylů, druhů a chutí
Host ve studiu
-
Tipy na víkend v Plzeňském kraji: Plzeňský masopust nebo Čokoládový festival
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Původně renesanční parostrojní pivovar v Lobči je zachráněnou...
Česko – země neznámá
-
Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata
Blízká setkání