Zápisník zahraničních zpravodajů

Gin s mravenci, rum z řepy a cibulová tequilla. Ochutnejte Madsovy udržitelné destiláty z dánského ostrova Samsø

Zápisník zahraničních zpravodajů

Gin s mravenci, rum z řepy a cibulová tequilla. Ochutnejte Madsovy udržitelné destiláty z dánského ostrova Samsø
Mads Nielsen si na dánském ostrově Samsø založil palírnu alkoholu, ve které se nebojí experimentovat

Radiožurnál

Všechno jde, když se chce, říká jedno známé české rčení. Řídí se jím i Mads Nielsen z dánského ostrova Samsø, který tam v roce 2017 založil palírnu alkoholu. Na ostrov se vrátil z Karibiku, kde se naučil vyrábět rum, a chtěl v tom v Dánsku pokračovat. Jen místo dovážení cukrové třtiny se rozhodl použít cukrovou řepu.
Jakub Lucký

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají