Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí. Stane se po vietnamské pho dalším polévkovým hitem japonský ramen?
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Po vietnamské polévce pho se podobným hitem dost možná stane japonský nudlový vývar ramen. V Čechách máme pro lásku k němu celkem předpoklady, vývarová polévka nechybí snad na žádném stole. Japonská verze se ale od té české i vietnamské dost liší. Jak se vaří, co v něm nesmí chybět a jaké se vede pop-up restaurace, jsme probrali se Stanem Balážem, který vaří japonský ramen na eventech.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chceme představit domáckou vietnamskou kuchyni plnou chutí, říkají majitelé bistra Nhà hai hành
Ve vlastní šťávě
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ve volném čase se naučte péct poctivé domácí koláče
Tip
-
Pod pokličkou vietnamské kuchyně: Víte, čemu se říkalo „slzný...
Dnešní Plus
-
Jehněčí na kari
Dobroty Dáši Kubíkové
-
„I vietnamští rodiče se mění, nechali nás vybrat školu a jeli s námi k moři,“ říkají mladí Vietnamci
Universum
-
Poslechněte si: My a oni 16. 9. 2023
My a oni
-
Co ví rodilý Vietnamec o Česku? Tři věci: Karel Poborský, fotbal a značku tužky
Jak to vidí...
-
Překonejte kulturní rozdíly odhalením kouzla vietnamské kuchyně. Mistrovský kurz Minh Luongové
Mistrovský kurz