Ve vlastní šťávě
Chceme představit vietnamskou kuchyni na způsob českého knedlíku ve vajíčku – domáckou a plnou chutí, říkají majitelé bistra Nhà hai hành
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Vietnamských bister, vyhlášených velkou polévkou phô nebo nudlemi s rychle osmaženým masem bún bò nam bô, už jsou v Česku stovky a těší se velké oblibě. Co je známé trochu méně, je domácí vietnamská kuchyně se svým specifickým stylem stolování. Právě to se snaží v Praze představit restaurace Nhà hai hành neboli Dům u dvou cibulí, kterou vede šéfkuchař Tomáš Cibulka se svou ženou Phương Anh Trần.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Překonejte kulturní rozdíly odhalením kouzla vietnamské kuchyně. Mistrovský kurz Minh Luongové
Mistrovský kurz
-
Jehněčí na kari
Dobroty Dáši Kubíkové
-
„I vietnamští rodiče se mění, nechali nás vybrat školu a jeli s námi k moři,“ říkají mladí Vietnamci
Universum
-
Jak vnímá bývalou Jugoslávii Češka, která se narodila v Chorvatsku
Mezi námi
-
Poslechněte si: My a oni 2. 7. 2022
My a oni
-
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host