Mistrovský kurz
Překonejte kulturní rozdíly odhalením kouzla i záludností vietnamské kuchyně. Mistrovský kurz Minh Luongové
Mistrovský kurz
Dvojka
Drobné nákupy ve večerkách provozovanými Vietnamci se pro většinu Čechů staly každodenní záležitostí. Málokomu se ovšem podařilo „své“ Vietnamce skutečně poznat. Minh Luongová, typické banánové dítě a průvodkyně po pražské tržnici Sapa, ve svém Mistrovském kurzu poukáže na největší rozdíly mezi Čechy a Vietnamci, například v jídle nebo v pravidlech stolování. Víte třeba, proč je neslušné hůlky zapichovat do pokrmů?
Jakub Horáček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chceme představit domáckou vietnamskou kuchyni plnou chutí, říkají majitelé bistra Nhà hai hành
Ve vlastní šťávě
-
Jak žít bez odpadu. Mistrovský kurz Petra Hanzela
Mistrovský kurz
-
O banánových dětech, českých Chorvatech a Maďarce s duší Češky
Mezi námi
-
„I vietnamští rodiče se mění, nechali nás vybrat školu a jeli s námi k moři,“ říkají mladí Vietnamci
Universum
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ve volném čase se naučte péct poctivé domácí koláče
Tip
-
Prodejnu smíšeného zboží v Libřicích vede prodavač, co neumí česky. Jak komunikuje se zákazníky?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Pozice učitele je ve Vietnamu neotřesitelná, popisuje český kantor v Ho Či Minově městě
Hovory
-
Host Apetýtu: Pham Minh Tuan
Apetýt
-
699. schůzka: Muž vznešený, zrozený k ozdobě jména českého
Toulky českou minulostí
-
U jihočeských Malovic stál vodní hrad. Jeho kameny jsou dnes...
Česko – země neznámá