Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Šetrné vaření má neprávem stigma blafu, říká bloger Cuketka
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Jde vařit levně, ale bez polotovarů a žaludku přecpaného moukou? Martin Kuciel, známý jako Cuketka, nabízí odpověď ve svém novém projektu Skromná kuchyně. Spolu jsme probrali, proč se po letech strávených psaním o gastrovychytávkách vrací spíš k maminkovské kuchyni, a také to, z jakých surovin můžeme skromnou kuchyni uvařit.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
Ve vlastní šťávě
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Sladký škvarkový závin s marmeládou od Dagmar Bílecké z Řepiště vás překvapí jednoduchostí i chutí
Pochoutkový rok
-
Z obyčejného bramborového těsta můžete vykouzlit parádní jídlo. Třeba plněné bramborové taštičky
Vaříme s Habadějem
-
Bramborové placky na všeliké způsoby
Kuchařské čarování
-
Bob Klepl připravil kuře Sacivi - s ořechovou marinádou a...
Pochoutky na talíři
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu