Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Jak si vydělávají kuchaři aneb Šedá zóna ekonomická
Ve vlastní šťávě
![Dokážete si představit, co se stane se všemi kavárnami, restauracemi a malými hotely, až se státní moc zeptá, kde vzal kuchař svůj plat, z čeho zaplatil nájem, a z čeho vlastně žije, když má už patnáct let na pásce minimální mzdu?](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03245626.jpeg?h=0dba80c0&itok=7I_5MnNK)
Radio Wave
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Před covidem jsme nežili ani šťastně, ani dobře. Je čas na individuální odpovědnost, říká historik
Hovory
-
Petr Stančík: Organizace smrti
Strašidelné povídky
-
Norbert Schmidt: Konec
Ranní úvaha
-
Pábitelé, kluci krasopisný... Dokument o těch, kteří ještě umějí vyprávět příběhy
Dokument
-
Jiří Březina starší: Smůla
Rozhlasový sloupek
-
Evropští politici selhali. Měli se líp připravit a diverzifikovat zdroje, myslí si ekonom Švejnar
Řečí peněz
-
Plačky a nosiči rakví, co nebožtíka přes práh pěkně zhoupnou ...
Špalíček
-
Dál nikdo nic neví aneb Danse Macabre. Rozpravy a přástky na téma smrt a také o tom, co bude potom…
Radiodokument
-
Osobní asistent by měl být očima, ušima, rukama a nohama konkrétního člověka, kterému pomáhá
Radioporadna
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák