Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě: Hospůdka na paloučku

Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě: Hospůdka na paloučku
Nádherný výhled na Alpy

Radio Wave

Baví mě současný vývoj gastronomie. Vznikají malé podniky s nenáročným konceptem, založené na poctivém přístupu, čistém řemesle, jednoduchých, ale efektních technikách a především na kvalitních surovinách. Častěji než dřív se do podnikání pouštějí ryzí amatéři plní ideálů. Žádní ostřílení vlčáci poznamenaní profesními nešvary, kteří by pomocí triků a zkratek omílali stále dokola ohraná témata. A častěji než dřív se taky začíná ekonomická situace promítat i do záměrů a cílovek takových projektů. Malé podniky zaměřené více na kvalitu jídla než na potahy na nábytku a exkluzivní porcelán. Bez armády číšníků, uklízeček, barmanů či vrátných.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají