Kuchařské čarování
Dobroty z naklíčených semínek, nejzdravější a nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
České Budějovice
Velice jednoduchý, univerzální, zdravý a přitom levný recept spočívá v klíčení malých a větších semínek. Je to nejčerstvější a nejzdravější zelenina, kterou si můžete dopřát. Jak získat klíčky a výhonky a jak je pak využít v kuchyni, vysvětluje ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cibulačka, cibulový koláč, cibulová marmeláda. Recepty a zajímavosti s vůní cibule
Kuchařské čarování
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Česnek a cibule: Tahle téměř nerozlučná dvojice má své oprávněné místo v kuchyni
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Z obyčejného bramborového těsta můžete vykouzlit parádní jídlo. Třeba plněné bramborové taštičky
Vaříme s Habadějem
-
Geniálně jednoduchá maková náplň bez vaření od Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce
-
Masové kuličky v kari omáčce. Recept Romana Pauluse na exotiku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary