Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Foodwriters – kvalita i úplné dno?
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Foodwriters – kvalita i úplné dno?
Radio Wave
Se strmě stoupajícím zájmem o vaření, jídlo a všechna témata s tím související stoupá zároveň poptávka po novinářích a blogujících nadšencích specializujících se na psaní o jídle – tzv. foodwriterech. Dalo by se říct, že úroveň foodwritingu odpovídá úrovni gastronomie v Česku?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
„Rajčata jsou dobrá na vrásky.“ Gastro odbornice Eva Filipová prozradila recept na rajskou omáčku
Blízká setkání
-
Bára Nesvadbová připravila japonské su-shi
Pochoutky na talíři
-
Potravinovou pomoc potřebuje stále víc lidí. O zásoby potravinových bank je čím dál větší zájem
Zprávy pro Královéhradecký kraj