Blízká setkání
„Rajčata jsou dobrá na vrásky.“ Odbornice na gastronomii Eva Filipová prozradila recept na jednoduchou rajskou omáčku, kterou milují její vnoučata
Blízká setkání
Dvojka
Je odbornicí na etiketu a gastronomii. A píše o tom knihy. V Blízkých setkáních se podělila o recept na rajskou omáčku, která je jednoduchá, dobrá a zvládne ji prý každý. Je slušné si ve společnosti stěžovat? Dělá se to v zahraničí? Co soudí o kultu mládí? Mají mít děti mantinely? Je jídlo, které nemusí? Poslechněte si v audiu.
Aleš Cibulka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu
Blízká setkání
-
Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech
Houpačky
-
Focení jídla je velký prohřešek proti bontonu i proti jídlu na stole, říká odborník na stolování
Hovory
-
Úvodová hostina
Špalíček
-
I v Maďarsku děti hladoví. Pomáhá jim originální projekt...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Řekni mi, co jíš aneb Dějiny očima Magdaleny Dobromily Rettigové
Historie Plus
-
1104. schůzka: Nedaleko u Křtin v lesu raubíři só skovaní
Toulky českou minulostí
-
O radosti z jídla i ze života: Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší
-
Telecí kotletky podle Magdalény Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou