Zápisník zahraničních zpravodajů
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí příchutí
Zápisník zahraničních zpravodajů
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí příchutí
Radiožurnál
Ochutnali jste někdy žábu? Většina českých strávníků by se asi ošklíbala. Žabí stehýnka a jiné pokrmy z obojživelníků máme spojeny především s francouzskou kuchyní. Tam ale patří spíš mezi delikatesy. V jihovýchodní Asii jsou obojživelníci běžnou součástí jídelníčku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Čínská kuchyně umí překvapit. Na stůl vám...
Glosa Pavla Maurera
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pražské klobásy
Černá sanitka Druhá žeň
-
Když jíte hůlkami, sousta nikdy nenapichujte. Znamená to hrozbu smrtí
Návod na etiketu
-
Kočičí drápek
Černá sanitka a jiné děsivé příběhy
-
Staročeské lívance
Špalíček
-
Ve vlastní šťávě: Romská kuchyně je součástí české tradice
Ve vlastní šťávě
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Špačkův dům
Mozaika
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové