Ve vlastní šťávě

Chtěli jsme Česku ukázat, co dokáže vietnamská komunita nabídnout, říká šéfkuchař netradičních asijských restaurací

Ve vlastní šťávě

Chtěli jsme Česku ukázat, co dokáže vietnamská komunita nabídnout, říká šéfkuchař netradičních asijských restaurací
Khanh Ta

Radio Wave

Vietnamská kuchyně v Čechách dospěla do bodu, kdy už je tradičních restaurací na způsob streetfoodu tolik, že se začínají objevovat i nové podniky mísící různé chutě. Často se jedná o evropský způsob přípravy jídla, ale vietnamské kombinace chutí.  Spolu s Khanem Ta, spolumajitelem pražské trojky Vietnamem inspirovaných restaurací Gaoden, Taro a Dian, jsme probrali, jak se k byznysu dostal, jak tvoří nová jídla i proč kuchyním ve dvou ze tří restaurací šéfují čeští kuchaři.
Juliana Fischerová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají