Ve vlastní šťávě
Chtěli jsme Česku ukázat, co dokáže vietnamská komunita nabídnout, říká šéfkuchař netradičních asijských restaurací
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Vietnamská kuchyně v Čechách dospěla do bodu, kdy už je tradičních restaurací na způsob streetfoodu tolik, že se začínají objevovat i nové podniky mísící různé chutě. Často se jedná o evropský způsob přípravy jídla, ale vietnamské kombinace chutí. Spolu s Khanem Ta, spolumajitelem pražské trojky Vietnamem inspirovaných restaurací Gaoden, Taro a Dian, jsme probrali, jak se k byznysu dostal, jak tvoří nová jídla i proč kuchyním ve dvou ze tří restaurací šéfují čeští kuchaři.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chceme představit domáckou vietnamskou kuchyni plnou chutí, říkají majitelé bistra Nhà hai hành
Ve vlastní šťávě
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ve volném čase se naučte péct poctivé domácí koláče
Tip
-
Jehněčí na kari
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pod pokličkou vietnamské kuchyně: Víte, čemu se říkalo „slzný...
Dnešní Plus
-
Překonejte kulturní rozdíly odhalením kouzla vietnamské kuchyně. Mistrovský kurz Minh Luongové
Mistrovský kurz
-
„I vietnamští rodiče se mění, nechali nás vybrat školu a jeli s námi k moři,“ říkají mladí Vietnamci
Universum
-
Hlídat teplotu, správně míchat a hlavně kořenit. Špekáčky...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Rodiče odejdou, my zůstaneme. Mladí čeští Vietnamci o sobě a...
On Air