Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Příběh farmářky Kláry Honzové začal před lety – chtěla tehdy dopřát své rodině zdravé mléčné výrobky. Pořídila si tedy první kravičku a absolvovala kurz výroby mléčných výrobků.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Za řeckou kuchyní nemusíte cestovat až do Řecka. Stačí se vypravit jen do Děčína
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
V Kralicích na Hané už nebude automat na čerstvé mléko. Jeho provozovatel končí s chovem dojnic
Zprávy ČRo Olomouc
-
Velké město vyměnili za kozí farmu, jejich sýr se stal Regionální potravinou Plzeňského kraje
Náš příběh
-
Superpotravina, o které věděly už naše babičky: Kdo zelí kysané pojídá, ten šťastný život mívá
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Význam jehněčích a skopových produktů v jídelníčku
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Zapékané švestkové knedlíky se zálivkou podle Yvony Umlaufové
Pochoutkový rok
-
Sto minimlékáren zastavilo výrobu. Některé nezvládly nárůst nákladů, jiné nesehnaly pracovníky
Zprávy z jižních Čech
-
Zemědělcům v Královéhradeckém kraji vadí nízké výkupní ceny mléka a to, že ji nedokáží ovlivnit
Zprávy pro Královéhradecký kraj