Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Microgreens – jednoduchá vitamínová bomba „za hubičku“
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Trendem posledních let je takzvané microgreens, tedy klíčení nejrůznějších semínek k následnému jídlu. Tomu se věnuje i Maxym Smovziuk a jeho firma Zdravá sklizeň.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jsou malé, jejich chuť je ale výrazná a silná. Ve světě jim říkají mikrogreens, u nás mikrobylinky
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Lovosická cukrárna Botanica Bakery nabízí návštěvníkům harmonické spojení kávy a zákusků a květin
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
Páteční host
-
Ve vlastní šťávě: Bylinky, motolice a tasemnice
Ve vlastní šťávě
-
Trendy ve šlechtění, hrušeň vrbolistá, dřezovec i citronečník
Zelené světy
-
Obsah nákupního košíku o nás vypovídá mnohé. Ženy řeší jídlo víc, muži jí pocitově, myslí si Hubík
Apetýt
-
Valašská kyselice byla původně polévkou nejchudších horalů
Pochoutkový rok
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kedlubna, taková obyčejná zelenina. A tak velké chuťové překvapení. Udělejte si ji s kuřecím masem
Vaříme s Habadějem