Pochoutkový rok. Kulinární magazín pro všechny milovníky dobrého jídla
Doporučujeme
-
Ladislav Špaček: Doma sklízí talíře hostitel, v restauraci nikdy nepodáváme nádobí personálu
-
Česko je velmocí v pěstování máku, a tak mlýnek na mák nemohl chybět v žádné domácnosti
-
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 4. 2024
-
Žena v restauraci: Má si objednat sama, nebo by měla spoléhat na muže? Radí Ladislav Špaček
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
-
Dančí závitky od Václava Ségla
-
Opitý Izidor od Zdenky Trávníčkové
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 21. 4. 2024
-
Anglická slanina opravdu pochází z Anglie, ale ta česká je jiná
-
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční…
Vaříme s Habadějem
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme…
-
Dobroty Dáši Kubíkové
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé…
Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a…
-
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy…
Vaříme se Slávkou
Svíčková vaší maminky je nejlepší na světě, meruňkové řezy tety…
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Poslouchat
Mohlo by vás zajímat
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
-
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
-
Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem
-
Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
-
Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
-
Jaké je Rusko pohledem z kuchyně? To prozradí kuchaři, nad jejichž pokrmy se tvořily jeho dějiny
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
Každý rok se v České republice vyhodí milion tun potravin. Při…
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
Dnešní styl života produkuje nadměrné množství odpadu a většině…
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
Rozhlasová kavárna se na chvíli proměnila v krásný zelený bar…
Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem
Český šéfkuchař Michal Buček má za sebou pracovní zkušenost z…
-
Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chci se učit od nejlepších, chválí si
V sedmnácti vyhrála soutěž MasterChef Česko a vydala knihu…
Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila,“ vysvětluje italský šéfkuchař Emanuele Ridi
Italská kuchyně používá při vaření víno. „Bílé i červené…
-
Vajíčka jsou vajíčka. Existují těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka Jitka Rákosníková
Gastronomická novinářka Jitka Rákosníková stála u zrodu…
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Lukáš Hejlík je herec a propagátor gastronomie. Během svých…
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
Těhotnej kuchař sytí poptávku po tipech na vaření krátkými…
Jaké je Rusko pohledem z kuchyně? To prozradí kuchaři, nad jejichž pokrmy se tvořily dějiny největší země světa
Nová kniha Witolda Szabłowského tematicky navazuje na jeho…
Audio na téma: