Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Hořcouka z Podkrkonoší
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Nebylo to často, ale občas se v kuchyních místo babičky objevil dědeček. Tak to asi docházela pálenka. Jaké uměli dědečkové, ale i babičky v chalupách připravit, poví Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření. Recept na jednu z nich samozřejmě nechybí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččiny motánky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Litinový pekáč se smaltem je český vynález, který si chválily už naše praprababičky
Pochoutkový rok
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
Jezte, ať vám to sluší
-
Proč se otylce hnědé přezdívá naštvané avokádo?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Zločin na Zlenicích hradě
Čtení na pokračování
-
Vaše každodenní inspirace: Filipojakubská noc plná kouzel
Káva o čtvrté
-
Černé dny Jiřího Voskovce. Tajemství, které se stalo celoživotním traumatem
Stopy, fakta, tajemství...
-
V Česku je jen pět staveb zasvěcených svaté Voršile, tři z nich se nachází na jihu Čech
Jihočeská vlastivěda