Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
Jezte, ať vám to sluší
![Odlehčená strava](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/3d864ee4eebe858816733daee713c69c.jpg?h=8b7966f8&itok=nFbLyzYm)
Dvojka
Kterým surovinám se vyhnout, když se snažíme zhubnout? Jak je nahradit? Stačí se inspirovat středomořskou kuchyní? Pomůže, když nahradíme cukr medem? Je vhodné vynechávat maso? Co když rádi pečeme? Je potřeba jídelníček odlehčovat, i když nepotřebujeme hubnout? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Došla vám smetana? Nahraďte ji jednoduše kombinacemi másla, mléka či tvarohu
Babské rady
-
Jezte pestře - jezte maso! Je to základní stavební kámen pro...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ing. Lucie Dohnalová - Proč bychom se měli vrátit zpátky do kuchyně?
Radioporadna
-
Proč držíme diety? (1/4) Obezita a zdraví
Dokuseriál
-
Že jsou sacharidy špatné, je pomluva. Vyberte si ty správné, doporučuje nutriční terapeutka
Náš host
-
Dýně a škůdci na okrasných rostlinách
Káva o čtvrté
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Jerome Klapka Jerome: Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)
Četba na pokračování