Pochoutkový rok
Dančí závitky od Václava Ségla stojí za to. Mají sílu a intenzivní chuť
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jestli jste milovníci španělského ptáčka, tento recept vás nadchne. Dančí závitky připravil Václav Ségl z Praskoles. Dančí maso je jemnější a krásně jím prostoupí všechny chutě, které jsou schované uvnitř. Maso se vám přímo rozplyne na jazyku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 4. 2024
Pochoutkový rok
-
Babiččina kuřata na paprice
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Květák na kari. Žádný kuchař neprohloupí, protože ženy a muži, děti i dospělí ho prostě milují!
Vaříme s Habadějem
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Strakatý pás. Sherlock Holmes řeší záhadné úmrtí mladé dívky na rodinném venkovském sídle
Povídka na sobotu
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování