Pochoutkový rok
Hlemýždi jsou opět vánoční delikatesou jako za první republiky
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Hlemýždě coby součást jídelníčku si obvykle spojujeme především s Francií, jejich konzumace má ale dlouhou tradici i na našem území. Hlemýždí maso bylo po staletí v téměř celé Evropě považováno za postní pokrm.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Nehladovte, jezte žáby
Ve vlastní šťávě
-
Ze záhonu rovnou do kuchyně. Odolný kořen pastináku ani mráz nezničí
Pochoutkový rok
-
Původně byly v Evropě pro prasata. Dnes se bez brambor...
Glosa Pavla Maurera
-
Alice Muthspiel: Francouzské Vánoce v Oursbelilles
Názory a argumenty
-
Ochutnali byste aligátoří klobásy? Zajeďte si do New Orleans
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Ve Slovinsku se projdeme krajem pastvin a salaší Velikou planinou
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Alice Muthspiel: Kulinářský srpen na jihu Francie
Glosa Plus
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové