Čelisti
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
Radio Wave
Postupná přeměna Čelisti na gurmánský formát zaměřený na smradlavá jídla pokračuje. Vedle tradiční degustace pochutin z kuchyně rodiny Stejskalových si totiž nový díl vzal na paškál hned dvě gurmánské záležitosti – francouzskou kuchařskou romanci Umění jíst a milovat a frenetický seriálový nářez Medvěd.
Aleš Stuchlý, Tomáš Stejskal, Vít Schmarc
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slabomyslný trip. Drogy jsou zkratka, seriál Adikts slepá ulička
Čelisti
-
Jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů
Kuchařské čarování
-
Pochoutky s Chantal Poullain
Pochoutky na talíři
-
Recept z Dámské jízdy: Salát z kysaného zelí
Dámská jízda
-
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly
Host do domu
-
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
Abeceda potravin
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Hlemýždi jsou opět vánoční delikatesou jako za první republiky
Pochoutkový rok
-
Kolik bylo ve Spartě bukanýrů? Pirátská fantasy One Piece je první dobré hrané anime
Čelisti