Vaříme s Habadějem
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Češi mají brambory děsně rádi a berou je jako samozřejmý základ spousty tradičních jídel. Jsou neuvěřitelně univerzální a je s nimi spojena spousta různých úprav, které nám tu zůstaly z dob, kdy brambory tvořily základ stravy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Živáňská vepřová pečeně připravená v troubě. Sliny se budou sbíhat úplně všem, to je jistota!
Vaříme s Habadějem
-
Vydatná polévka je zkrátka základ, máme pro vás jednu staročeskou
Kuchařské čarování
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Mušle na několik způsobů: Jak na to, poradí šéfkuchař Ondřej Koráb
Náš host
-
Pojizerský bandorák se zelištěm
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
304. schůzka: Habsburský start
Toulky českou minulostí
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Zvyky ve staročeské kuchyni
Špalíček
-
Výletní tip Ladislava Zibury: Poznejte Svět i kapří hranolky. Jihočeské rybníky jsou výjimečné
Tip