Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Kdo probudí spotřebitele? Ekonomický růst se odkládá. Istanbulskou úmluvu potřebovalo Česko jako sůl. Ještě k Istanbulské úmluvě. Nekončící stalinismus jako ruský základ. Ministryně Černochová by teď neřešila „greendealy“, řešila by jen obranu země. Mýlí se.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Probudí spotřebitelé istanbulskou smlouvu ČR potřebovala? Anebo ruský základ? Nekončící stalinizmus? To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího pátečního vydání relace, komentářů a poznámek k tomu, co se aktuálně děje ve světě i doma. No a ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Až šestí jednací den, čili ve čtvrtek se podařilo vládní koalici v úvodním kole projednávání podpořit koaliční návrh, který má umožnit korespondenční hlasování při volbách pro ty Čechy, kteří momentálně žijí a pracují v zahraničí. Schvalování novely blokovali poslanci opozičních hnutí ANO a SPD a jejich návrh na zamítnutí novely anebo vrácení k přepracování dolní komora vládní většinou odmítla. No a k tématu je ve studiu komentátor ČRo Radko Kubičko. Buď zdráv. Dobrý den. Proč se podle tebe vůbec stala z otázky korespondenční volby taková politická třenice? Takové politikum?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají