Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Zvýšení příspěvků na péči. Návrat Roberta Fica je varováním i pro českou koalici, ale jen to nestačí. Česko, alkoholová velmoc. Problémy začínají už u mladých dospívajících. Zvýšené parkovné pro SUV aneb Jiný projev zodpovědnosti. Myslet na všechny důsledky zpružnění trhu práce. 
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Může si česká vládní koalice vzít poučení z nedávné slovenské politiky problémy s alkoholismem u naší dospívající generace a jaké důsledky má či nemá mít zpružnění trhu práce? To jsou některé náměty pondělního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • V sobotu opětovně zvolený předseda hnutí ANO Andrej Babiš se na sněmu své formace vyjádřil, že nebude nutně kandidovat do funkce příštího premiéra, ale v neděli v televizním rozhovoru řekl, že si to rozmyslel a že by přece jen chtěl být příštím předsedou vlády. Ve studiu proto vítám našeho komentátora Ondřeje Konráda. Dobrý den. Dobrý den. Průzkumy volebních preferencí dávají v současné době hnutí ANO až 30 % hlasů, zdaleka nejvíc ze všech politických stran. Jak je proto pravděpodobné, že se Andrej Babiš opravdu stane příštím premiérem?

Ostatní také poslouchají