Návod na etiketu
Hostitelka by si nikdy neměla sama chválit jídlo, ale také se za něj neomlouvá
Návod na etiketu
České Budějovice
Když přijdeme na návštěvu, dostaneme nejprve aperitiv. Se skleničkou v ruce ve stoje i vsedě konverzujeme, upíjíme po částech. Každý host by měl pronést pochvalnou větu, pochválit cokoliv, co si to zaslouží, protože uvolní atmosféru.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pokud si nevybavíte přesně pravidlo etikety, vždy stačí opřít se o základní zdvořilost
Návod na etiketu
-
Jan Vaněček: Let nad Alpami
Rozhlasový sloupek
-
Dagmar Ruščáková: Amatér
Nedělní káva
-
Julie Hrstková: Regulace drog neznamená volný prodej
Názory a argumenty
-
Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok
-
Brali byste „štamtiš“ ve stolní společnosti staré Plzně?
Špalíček
-
Zdrobněliny
Ranní úvaha
-
Do hudby musíš dostat sebe sama. Startér hodnotil modulární kouzelník HRTL
Startér