Návod na etiketu
Když jíte hůlkami, sousta nikdy nenapichujte. Znamená to hrozbu smrtí
Návod na etiketu
České Budějovice
V zemích východní Asie se jídlo tradičně nabírá hůlkami. Ty stále častěji objevují i v restauracích v Čechách. Nemusíme se jich bát, ale měli bychom znát několik pravidel, které v Návodu na etiketu připomíná Alena Špačková.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V Kambodži mají žáby rádi – chutnají jako kuřecí maso s rybí...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Kuřecí kung pao
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Uzly od holických sklářů plují přes oceán
Naše nej...
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do Jizerských hor a zastavte se ve Stánku Maliník
Tip
-
Pod pokličkou vietnamské kuchyně: Víte, čemu se říkalo „slzný...
Dnešní Plus