Pochoutkový rok
Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala. Jen se po nich zapráší
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Bramboráky jsou vděčným jídlem k vínu, pivu nebo jen jako rychlá večeře. Nahrubo nastrouhané brambory zaručí větší křupavost a maso ve směsi dodá šťavnatost. Ochucené tak, jak mají být a tak křupavé! Tyhle bramboráky budete chtít. Věřte, že když jimi uctíte návštěvu, která tvrdí, že je najedená, během chvilky na stole nezbyde nic. Jen otázka: Nebyl by tam ještě jeden?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tradice svatomartinských hus zažívá v Česku renesanci
Pochoutkový rok
-
Raymond Chandler: Hluboký spánek
Četba na pokračování
-
Křeč je upozornění organismu, že děláme něco špatně, říká neuroložka. Co pomůže u velkých spasticit?
Apatyka
-
Silná bolest v horní části břicha je typickým příznakem zánětu slinivky. Může jít i o život
Zdravíčko
-
Recepty na svatomartinské posvícení
Kuchařské čarování
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi
-
Poradna zdravé výživy: tuky v těle nebo léky na snižování cholesterolu
Náš host
-
U nás doma se ke slovu nedostanete. Všichni mluví najednou a nahlas, směje se Ivana Chýlková
Host Lucie Výborné
-
Proč si vláda neplácla s Volkswagenem
Vinohradská 12