Pochoutkový rok
Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala. Jen se po nich zapráší
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Bramboráky jsou vděčným jídlem k vínu, pivu nebo jen jako rychlá večeře. Nahrubo nastrouhané brambory zaručí větší křupavost a maso ve směsi dodá šťavnatost. Ochucené tak, jak mají být a tak křupavé! Tyhle bramboráky budete chtít. Věřte, že když jimi uctíte návštěvu, která tvrdí, že je najedená, během chvilky na stole nezbyde nic. Jen otázka: Nebyl by tam ještě jeden?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jelení kýta na víně od Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Folkový přípitek
Na cestě
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Glosa Pavla Maurera: Je libo svatováclavskou václavku nebo...
Glosa Pavla Maurera
-
Na vánočních trzích v Brně můžete darovat peníze i pomocí kelímku
Zprávy z jižní Moravy
-
Vysíláme živě z Domu vína v Jablonci nad Nisou
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání